Home » Lezersreacties

Lezersreacties

Reactie plaatsen

Reacties

Herm Hofmeijer
3 jaar geleden

Dag Freya,
Zojuist het interview op GL8 beluisterd.
Nadat ik jouw boek gelezen had geeft dit interview een extra verdieping over het leven van jou met een manisch depressieve vader. Omdat ik het boek gelezen heb weet ik dat er veel meer aspecten in jouw leven zijn die er om vragen om verteld te worden. In het interview hebben deze aspecten helaas weinig aandacht gekregen. Al met al toch een heel mooie presentatie!

Tanja Zwaanenburg
3 jaar geleden

Lieve Freya,

Dank je wel voor Engel. Het is bijzonder om een verhaal dat je slechts "van horen van "hebt meegekregen zo intensief beschreven zien staan. Natuurlijk wist ik van de manie van je vader en dat , dat impact had, maar dat die zo groot zou zijn wist ik niet. Ik begrijp nu pas wat voor een invloed dat heeft gehad op jou en je leven, en je "zijn". Ik denk dat ik nu pas een tipje zie van de persoon die jij bent, mijn schoonzus en iemand die zeker trots op zichzelf kan zijn, ondanks je "kromme benen"en een lijf dat niet altijd mee werkt , maar wel in staat is om op een mooie en respectvolle manier dit verhaal te schrijven. Buiten het feit dat het best vreemd is om zulke intieme details van jou en mijn zus te lezen, ben ik blij met jullie "ons". Ik kan alleen maar iedereen aanraden dit boek te bestellen en te lezen, Kus , love you je schoonzus

walter
3 jaar geleden

ha Freya, heb je kaart ontvangen en ga uiteraard het boek aanschaffen. Omdat ik je adres niet heb hoop ik je langs deze weg te bereiken. Ben zeer benieuwd en vol verwachting naar de inhoud.
In elk geval alvast gefeliciteerd met de boreling.